Tidsam

"Monstret", "Raketen", "El Diablo" och en vattenskoter stod för underhållningen när huvudkontoret skulle fira sin sommarfest. Färden gick till en egen ö i närheten av Grinda där det bjöds på en läcker Italiensk buffé med tilltugg. Under strandhugget gick vattenskotern varm för de personer i sällskapet som ännu inte hade vågat testa den. Solen gick ner i horisonten och sällskapet återvände till centrala Stockholm för vidare aktiviteter.

"Målet med denna sommarfest och tillika halvårsavslutning var att hela kontorspersonalen skulle få en minnesvärd och trevlig kväll i underbar miljö och med "lagom" mycket äventyr. Just äventyret kan vara en utmaning eftersom att gränsen för "lagom mycket äventyr" är himmelsvid. Resultatet från denna underbara junikväll blev just; minnesvärd, trevlig och spännande.

Resultatet berodde på att Rib-Extreme hade förmågan att placera de olika personligheterna i farkoster med olika äventyrsgrad, de som var mycket rädda gled fram i en lugn RIB-färd, de som var lite mer modiga blåste fram i en jätte-RIB, tuffingarna studsade fram i en "galen" RIB och de riktigt galna fick för egen maskin vrålåka på en vattenskoter. Detta i kombination med en god buffé på en underbart vacker ö (kobbe) mitt i den försommarvackra skärgården gjorde helheten till succé!

Tack för en minnesvärd afton!!"

Daniel Andersson
VD, Tidsam AB

Bilder