Rib charter

Vi har ett mycket brett utbud av rib-båtar med olika egenskaper och prislägen. Det medför en stor flexibilitet och variation när vi anordnar ett rib-event för dina gäster oavsett om ni är en mindre grupp på ett par personer eller ett hundratal gäster.

Till alla rib-charter event kan ni enkelt välja till vattenskoter, bastuflotte, yacht eller helikopter för att förstärka upplevelsen gentemot dina gäster.

Allt är möjligt och endast fantasin sätter våra gränser.

Våra flesta gäster väljer att omdisponera sin matbudget från en traditionell skärgårdskrog till vår mer priseffektivare catering som avnjuts ute på ett trevligare exotiskt strandhugg och därmed omallokeras medel till förmån för rib eventet.

Ring oss gärna för förslag på upplägg då vi har genomfört de mest varierade eventen genom åren med stor framgång.

Här nedan är några förslag på rutter och tidsangivelser. Självklart kan vi även anpassa ett event efter just dina önskemål.

Lådna race En rib-aktivitet med mycket hög fart, helläcker spänning och chansen till hopp (frivilligt). Uppgradera gärna aktiviteten med en eller flera vattenskotrar för maximal upplevelse. Upplevelsen att själv få styra vattenskotern "projektilen" är en svårslagen kombination ihop med rib-charter. Ett mycket prisvärt paket för den korta aktiviteten.

Färden går från restaurang Strandbryggan (Djurgårdsbron) via Djurgårdskanalen-Fjäderholmarna- Waxholm-Stegesund-Grinda-Lådna-Linddalssundet-Oxdjupet-Stockholmsinlopp-Strandbryggan.

2 timmars aktivitet. Ring för offert.

Strandhugg Sandö sugga En rib-aktivitet med en blandning av fin natur, helläcker spänning och en alldeles egen ö, 70 x 30 meter. Strandhugget blir en underbar paus mitt i äventyret med exempelvis en serverad magnifik Italiensk buffé. Uppgradera gärna aktiviteten med en eller flera vattenskotrar för maximal upplevelse. De mindre vågade personerna i sällskapet kan köra vattenskoter under strandhugget i sin egen takt.

Färden går från restaurang Strandbryggan (Djurgårdsbron) via Djurgårdskanalen-Fjäderholmarna- Waxholm-Stegesund-Grinda-Sandö Sugga (strandhugg)-Linddalssundet-Oxdjupet-Stockholmsinlopp- Strandbryggan.

2 timmars aktivitet + väntetid. Ring för offert.

Skärgården runt En riktigt mångfacetterad upplevelse av vår underbara skärgård med en blandning av fin natur, helläcker spänning och chansen till riktig off shore. Uppgradera gärna aktiviteten med en eller flera vattenskotrar för maximal upplevelse. En perfekt aktivitet för gäster som ej är bekanta med vår underbara skärgård.

Färden går från restaurang Strandbryggan (Djurgårdsbron) via Djurgårdskanalen-Fjäderholmarna- Waxholm-Stegesund-Lindalssundet-Grinda-Kanholmsfjärden-Stavsnäs-Strömma (paus)-Ingarökanalen- Baggensfjärden-Baggenstäket-Skurusundet-Stockholmsinlopp-Strandbryggan.

3 timmars aktivitet + väntetid. Ring för offert.

Sandhamn En klassiker! Har du inte varit i Sandhamn så ta chansen. På vägen dit bjuder aktiviteten på många upplevelser såsom fin natur, helläcker spänning och chansen till riktig off shore utanför Sandhamn. Ta en glass och känn lugnet eller avnjut en underbar lunch eller middag på någon av de olika retaurangerna på ön. Addera en eller flera vattenskotrar för maximal upplevelse av aktiviteten.

Färden går från restaurang Strandbryggan (Djurgårdsbron) via Djurgårdskanalen-Fjäderholmarna- Waxholm-Stegesund-Lindalssundet-Grinda-Kanholmsfjärden-Sandhamnsinlopp (Sandhamn)-Stavsnäs- Djurö-Vindöström-Boda brygga-Lindalssundet-Oxdjupet-Stockholmsinlopp-Strandbryggan.

3 timmars aktivitet + väntetid. Ring för offert.

Strandhugg Bullerö En mycket populär aktivitet med många inslag av ren natur, salt fräsch luft och spänning! Utanför Bullerö brukar havet bjuda på helläcker spänning och chansen till riktig off shore för de extra vågade… Att sedan Bullerö är en skärgårdsidyll med fantastisk natur och kultur gör inte upplevelsen mindre fantastisk. Njut exempelvis av vår Italienska buffé bland klipporna ute i det fria.

Färden går från restaurang Strandbryggan (Djurgårdsbron) via Djurgårdskanalen-Fjäderholmarna- Waxholm-Stegesund-Lindalssundet-Grinda-Kanholmsfjärden-Sandhamnsinlopp-Bullerö (Strandhugg)- Stavsnäs-Djurö-Vindöström-Boda brygga-Lindalssundet-Oxdjupet-Stockholmsinlopp-Strandbryggan.

3 timmars aktivitet + väntetid. Ring för offert.

Välkomna!

Bilder