Ribcharter


Vi har ett mycket brett utbud av rib-båtar med olika egenskaper och prislägen. Det medför en stor flexibilitet och variation när vi anordnar ett rib-event för era gäster oavsett om ni är en mindre grupp på ett par personer eller ett hundratal gäster.

Till alla rib-charter event kan ni enkelt välja till bastuflotte, yacht eller helikopter för att förstärka upplevelsen gentemot era gäster.

Allt är möjligt och endast fantasin sätter våra gränser.

Ring oss gärna för förslag på upplägg då vi har genomfört de mest varierade eventen genom åren med stor framgång.

Här nedan är några förslag på rutter och tidsangivelser. Självklart kan vi även anpassa ett event efter just era önskemål.


Lådna race

En rib-aktivitet med mycket hög fart, helläcker spänning och chansen till hopp (frivilligt). Ett mycket prisvärt paket för den korta aktiviteten.

ladna-race

Färden går från Visit Skärgården Strandvägen kajplats 18 via Djurgårdskanalen-Fjäderholmarna- Waxholm-Stegesund-Grinda-Lådna-Linddalssundet-Oxdjupet-Stockholms inlopp-Strandvägen.

2 timmars aktivitet. Ring för offert.
Beställ direkt


Strandhugg Linanäs eller Grinda

En rib-aktivitet med en blandning av fin natur, saltstänkt action och fantastiska trånga lågfartspassager, ni väljer om ni bara vill ta en glass, gå på restaurang eller picnicka på vår privata insynsskyddade sandstrand med kvällsol förslagsvis med något från vår cateringmeny.

Strandhugg

Färden går från Visit Skärgården Strandvägen kajplats 18 via Djurgårdskanalen-Fjäderholmarna- Waxholm-Stegesund-Grinda eller Linanäs (strandhugg)-Linddalssundet-Oxdjupet-Stockholms inlopp- Strandvägen.

2 timmars aktivitet + väntetid. Ring för offert.
Beställ direkt


Sandhamn

En klassiker! Har du inte varit i Sandhamn så ta chansen. På vägen dit bjuder aktiviteten på många upplevelser såsom fin natur, saltsmakande spänning och chansen till riktig off shore utanför Sandhamn. Ta en glass och känn lugnet eller avnjut en underbar lunch eller middag på någon av de olika restaurangerna på ön.

sandhamn

Färden går från Visit Skärgården Strandvägen kajplats 18 via Djurgårdskanalen-Fjäderholmarna- Waxholm-Stegesund-Lindalssundet-Grinda-Kanholmsfjärden-Sandhamns inlopp (Sandhamn)-Stavsnäs- Djurö-Vindöström-Boda brygga-Lindalssundet-Oxdjupet-Stockholms inlopp-Strandvägen.

3 timmars aktivitet + väntetid. Ring för offert.
Beställ direkt


Strandhugg Bullerö

En mycket populär aktivitet med många inslag av ren natur, salt fräsch luft och spänning! Utanför Bullerö brukar havet bjuda på spänning och chansen till riktig off shore för de extra vågade… Att sedan Bullerö är en skärgårdsidyll med fantastisk natur och kultur gör inte upplevelsen mindre minnesvärd. Njut exempelvis av vår Italienska tallrik bland klipporna ute i det fria.

bullero

Färden går från Visit Skärgården Strandvägen kajplats 18 via Djurgårdskanalen-Fjäderholmarna- Waxholm-Stegesund-Lindalssundet-Grinda-Kanholmsfjärden-Sandhamns inlopp-Bullerö (Strandhugg)- Stavsnäs-Djurö-Vindöström-Boda brygga-Lindalssundet-Oxdjupet-Stockholms inlopp-Strandvägen.

3 timmars aktivitet + väntetid. Ring för offert.  
Beställ direkt


Skärgården runt

En riktigt mångfasetterad upplevelse av vår underbara skärgård med en blandning av fin natur, spänning och chansen till riktig off shore. En perfekt aktivitet för gäster som ej är bekanta med vår underbara skärgård.

Skargarden-runt

Färden går från Visit Skärgården Strandvägen kajplats 18 via Djurgårdskanalen-Fjäderholmarna- Waxholm-Stegesund-Lindalssundet-Grinda-Kanholmsfjärden-Stavsnäs-Strömma (paus)-Ingarökanalen- Baggensfjärden-Baggenstäket-Skurusundet-Stockholms inlopp-Strandvägen.

3 timmars aktivitet + väntetid. Ring för offert.
Beställ direkt

Välkomna!