Helikopterevent


Vi kan erbjuda helikopter taxi-transporter till nästan vilken destination som helst i Sverige. Förslagsvis kanske till någon trevlig skärgårdskrog eller exotisk ö långt ute i ytterskärgården.
Andra populära events är V.I.P.-transporter, Studenten, Festen eller bröllopet.

Event heli


HELIKOPTER I KOMBINATION MED RIB CHARTER

Vill du skapa ett event som få lär glömma så adderar du en Helikopter till ditt ribcharter event. Det blir garanterat ett maximerat äventyr och minne för livet hos dina gäster!

Förslagsvis kan ni börja ert event med ett antal rib-båtar för att sedan på förutbestämd plats bli ”överraskade” av en Helikopter som kommer ned mellan trädtopparna från tomma intet. Enkelt omfördelar man sedan gästerna så att några gäster hoppar över i helikoptern och turen fortsätter till exempelvis en egen ö där vi dukar upp vår catering.

Vid hemfärden byter man gästerna i helikoptern som då också får en rundflygning över Stockholm innan de landar lagom tills att rib-båtarna har kommit hem till hamn. Vi vågar påstå att det här kombinationen av upplevelse sätter de flesta människor ur balans ur ett positivt perspektiv.

Ring för fler förslag!

Heli & Ter i fart


AOC TILLSTÅND

Vår flygoperatör innehar AOC (Air Operators Certificate) som är det tillstånd som tillsynsmyndigheten Transportstyrelsen utfärdar för att bedriva helikopterverksamhet i linje med vår verksamhet. I korthet betyder det att flygoperatören har en fungerande underhållsorganisation och kvalitetssystem som myndigheten årligen gör en revision på.

Välkomna!