Cateringmeny


Svensk Sommartallrik 395:-

2 sorters sill
Kalixlöjrom, créme fraiche, färsk hackad lök samt dill
1 skiva gravad lax med hovmästarsås
1 skiva rökt lax med pepparrotsmousse
Kryddost
Västerbottenpaj
Potatissallad på färsk potatis och olivmarinerade sommargrönsaker
Knäckebröd
Surdegsbröd

 

Skaldjurstallrik 395:-

½ färsk hummer
2 st havskräftor
100 g färska räkor
Vitvinsfrästa blåmusslor
Marinerade grillade pilgrimsmusslor
Saffrans-, vitlöks- och wasabiaioli
Sjögrässallad
1 skiva Taleggio med färskt fikon
Surdegsbröd

 

Vilttallrik 345:-

Carpaccio på renfilé med västerbottenmix och löjrom / Älgcarpaccio med parmesan och syltade kantareller
2 sorters viltkorvar älg / ren
Rökt renstek med pepparot
Viltpaté med tranbärsmarmelad
Potatissallad på färska rotfrukter
Knäckebröd
Surdegsbröd

 

Italiensktallrik 325:-

Pastasallad med ruccola o pesto
Parmaskinka
2 sorters salami
Marinerad vitlök och oliver
Buffelmozarella med coctailtomat
Parmesan riven
Cambozola
Knäckebröd
Surdegsbröd

 

Desserter 75:-

Lakritspannacotta med hallontopping
Vaniljpannacotta med hjortron
Passioncheescake
Marinerade jordgubbar med chokladcrisp
Chokladmousse smaksatt med Baileys
Sommarfruktsallad med pärongrädde